Innonic Fejlesztő Gyakornok

Debrecen, Hungary · Innonic

Description

Légy részese Debrecen legdinamikusabban fejlődő csapatának! Az Innonic Debrecen első Startup Studiója. 2006 óta foglalkozunk IT fejlesztéssel, 2011-ben indítottuk el első SaaS jellegű szolgáltatásunkat, a ShopRenter.hu-t, mely mára Magyarország egyik legkedveltebb bérelhető webáruház szolgáltatásává nőtte ki magát. 2014-ben indítottuk első nemzetközi startupunkat, az OptiMonk-ot, amely mostanra több, mint 1400 előfizetővel rendelkezik.

További büszkeségünk, hogy az Innonic Group Zrt nívós nemzetközi díjat nyert. Az European Business Awards felhívásán, 110 ezer európai, és többszáz magyar induló közül a Business of the Year kategóriát nyertük meg hazánkban. Részletek a blogunkon ide kattintva!


Izgalmas szakmai feladatokat adunk

Nálunk a gyakornoki munka nem a Facebook-ozásról szól. Csapatunk részeként segíteni fogsz a termékeink fejlesztésben a többi fejlesztővel és termék manager-rel együtt dolgozva.

Így testközelből tapasztalhatod meg, hogy mit is jelent egy SaaS termék fejlesztése.

Hogy jobb betekintést nyerj, olvasd el egy korábbi gyakornokunk “élménybeszámolóját”.

Milyen technológiát használunk?

Startup studió révén több technológiát is használunk. Programozási nyelvek közül a PHP, JavaScript, Python és Go futnak éles környezetben. Adatbázisok közül: MySQL, MongoDB, Redis, Google Big Query és ElasticSearch a leggyakoribb. A fejlesztői környezet pedig Docker-ben fut.

Requirements

Te vagy az ideális jelölt?

Az ideális jelölt egy szorgalmas, motivált fiatal hacker, aki szeretné a szakmai gyakorlatát egy professzionális cégnél teljesíteni.

Itt van néhány tipp, amiből tudhatod, hogy te vagy az ideális jelölt:

Jelentkezz hozzánk, ha

Előnyt jelent

Benefits


Mit kínálunk?

Tudjuk, hogy gyakornokként a legfontosabb számodra a szakmai tapasztalat megszerzése, amiben a dedikált mentorod mellett segítségedre lesznek a cégcsoporton belüli kollégák is.

Ezek mellett részt vehetsz a céges képzéseken, előadásokon és hozzáférhetsz a több mint 800 könyvből és online kurzusból álló tudásbázisunkhoz.

Úgy is mondhatjuk, hogy nem csak megtoljuk a karriered szekerét, hanem teszünk alá egy rakétát :)

A munkádért cserébe pedig versenyképes fizetést adunk.

További információ: http://www.innonic.com/gyakornok/

Hogyan jelentkezz?

A Cover Letter résznél mindenképpen emlitsd meg, ha van account-od valamilyen fejlesztői oldalon, mint pl.: GitHub, StackOverflow, HackRank, Spoj, CodinGame, stb.

Továbbá arra is térj ki, hogy egyetemen kivül milyen programozási tevékenységet végzel, pl.: hobbi project, munka, versenyek, stb.


Minden adatot GDPR kompatibilisen kezelünk, részletek adatvédelmi tájékoztatónkban.

Apply for this job