ShopRenter Junior fejlesztő

Debrecen, Hajdú-Bihar, Hungary · ShopRenter

Description

Légy részese Debrecen legdinamikusabban fejlődő csapatának! Az Innonic Debrecen első Startup Studiója. 2006 óta foglalkozunk IT fejlesztéssel, 2011-ben indítottuk el első SaaS jellegű szolgáltatásunkat, a ShopRenter.hu-t, mely mára Magyarország egyik legkedveltebb bérelhető webáruház szolgáltatásává nőtte ki magát.

További büszkeségünk, hogy az Innonic Group Zrt - melynek tagja a ShopRenter - nívós nemzetközi díjat nyert. Az European Business Awards felhívásán a Business of the Year kategóriát nyertük meg hazánkban. Részletek a blogunkon ide kattintva!

https://www.innonic.com/blog/nivos-nemzetkozi-dijat-nyertunk/

Kiket keresünk?

A ShopRenter Magyarország vezető e-kereskedelmi rendszere, jelenleg is közel 3 400 webáruház informatikai hátterét biztosítjuk.


Küldetésünk, hogy segítsünk a hazai vállalkozásoknak a minél hatékonyabb online értékesítésben, ezért rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, miközben egyidejűleg javítjuk annak teljesítményét és megbízhatóságát.


Már több mint 10 éves e-kereskedelmi tapasztalattal rendelkezünk, számos webáruházas funkciót Magyarországon elsőként vezettünk be.


Munkád eredményét több száz-ezer ember fogja látni másodperceken belül - ez egy nagy, de hihetetlenül izgalmas felelősség.

Requirements

Te vagy az ideális jelölt?

Az ideális jelölt egy szorgalmas fiatal hacker, aki szeretné a szakmai gyakorlatát egy professzionális cégnél teljesíteni.

Itt van néhány tipp, amiből tudhatod, hogy te vagy az ideális jelölt:

Miért gyere hozzánk?

Beleláthatsz Magyarország piacvezető webáruház rendszererének színfalai mögé. Tanulj a tapasztaltabb kollégáktól management, termékfejlesztés és szoftverfejlesztés, Software és a Service üzemeltetés témakörökben.


Milyen feladataid lesznek?


Jelentkezz hozzánk, ha... :

Előnyt jelent, ha... :

Benefits

Mit kínálunk munkádért cserébe:


Munkavégzés helye: Debrecen

Munkaidő: Gyere hozzánk főállásban, vagy részmunkaidőben, akár diákként is ;)

Ha új kihívásokat keresel, küldd el hozzánk a jelentkezésed!

Minden adatot GDPR kompatibilisen kezelünk, részletek adatvédelmi tájékoztatónkban

Apply for this job