ShopRenter Junior fejlesztő

Debrecen, Hajdú-Bihar, Hungary · ShopRenter

Description

Légy részese piacvezető csapatnak! Az Innonic Debrecen első Startup Studiója. 2006 óta foglalkozunk IT fejlesztéssel, 2011-ben indítottuk el első SaaS jellegű szolgáltatásunkat, a ShopRenter.hu-t, mely mára Magyarország egyik legkedveltebb bérelhető webáruház szolgáltatásává nőtte ki magát.

A ShopRenter.hu Magyarország vezető e-kereskedelmi rendszere, jelenleg több, mint 3600 webáruház informatikai hátterét biztosítjuk.

Küldetésünk, hogy segítsünk a hazai vállalkozásoknak a minél hatékonyabb online értékesítésben, ezért rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, miközben egyidejűleg javítjuk annak teljesítményét és megbízhatóságát.


Már több mint 10 éves e-kereskedelmi tapasztalattal rendelkezünk, számos webáruházas funkciót Magyarországon elsőként vezettünk be.


Munkád eredményét több százezer ember fogja látni másodperceken belül - ez egy nagy, de hihetetlenül izgalmas felelősség.

Requirements

Te vagy az ideális jelölt?

Az ideális jelölt egy szorgalmas fiatal hacker, aki szeretné a szakmai tapasztalatát egy professzionális cégnél megalapozni.

Itt van néhány tipp, amiből tudhatod, hogy te vagy az ideális jelölt:

Miért gyere hozzánk?


Milyen feladataid lesznek?

Mivel a ShopRenter egy komplex rendszer, kialakítottunk egy olyan pályát, amely mentén rövid idő alatt stabil tudást szerezhetsz és megalapozhatod, hogy merre szeretnél tovább fejlődni. Az első etapban az alábbi feladatok mentén fogod megismerni rendszerünket:


Jelentkezz hozzánk, ha... :

Előnyt jelent, ha... :


Munkavégzés helye: Debrecen

Munkaidő: Gyere hozzánk főállásban, vagy részmunkaidőben, akár diákként is ;)

Ha új kihívásokat keresel, küldd el hozzánk a jelentkezésed!

Minden adatot GDPR kompatibilisen kezelünk, részletek adatvédelmi tájékoztatónkban

Apply for this job