ShopRenter Full-stack fejlesztő

Telecommute · Budapest, Hungary · ShopRenter

Description

Légy részese Debrecen legdinamikusabban fejlődő csapatának! Az Innonic Debrecen első Startup Studiója. 2006 óta foglalkozunk IT fejlesztéssel, 2011-ben indítottuk el első SaaS jellegű szolgáltatásunkat, a ShopRenter.hu-t, mely mára Magyarország egyik legkedveltebb bérelhető webáruház szolgáltatásává nőtte ki magát. 2014-ben indítottuk első nemzetközi startupunkat, az OptiMonk-ot, amely mostanra több, mint 1400 előfizetővel rendelkezik.

További büszkeségünk, hogy az Innonic Group Zrt - melynek tagja a ShopRenter - nívós nemzetközi díjat nyert. Az European Business Awards felhívásán, 110 ezer európai, és többszáz magyar induló közül a Business of the Year kategóriát nyertük meg hazánkban. Részletek a blogunkon ide kattintva!

https://www.innonic.com/blog/nivos-nemzetkozi-dijat-nyertunk/

Kiket keresünk?

A ShopRenter Magyarország vezető e-kereskedelmi rendszere, jelenleg is közel 3 000 webáruház informatikai hátterét biztosítjuk.

Küldetésünk, hogy segítsünk a hazai vállakozásoknak a minél hatékonyabb online értékesítésben, ezért rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, miközben egyidejűleg javítjuk annak teljesítményét és megbízhatóságát.

Már több mint 10 éves e-kereskedelmi tapasztalattal rendelkezünk, számos webáruházas funkciót Magyarországon elsőként vezettünk be.

Munkád eredményét több száz-ezer ember fogja látni másodperceken belül - ez egy nagy, de hihetetlenül izgalmas felelősség.

Legfőbb feladatok:

Aktuális kihívásaink:

Requirements

Milyen tudású embereket keresünk?

Plusz pontot jelent, ha ezeket is ismered:

A következő technológiákat használjuk

A Wordpress által dominált iparágban üde színfoltot jelenthetnek az általunk használt technológiák.

A szervereink AWS-en futnak, PHP-t es Node.js-et használunk. Adatbázis MySQL, Redis és ElasticSearch, illetve RabbitMQ message queue-t. Frontend-en nekünk Vue.js vált be.

Verzió követésre GitLab-ot használunk és naponta többször deploy-olunk.

Benefits

Mit kínálunk munkádért cserébe:


Munkavégzés helye: Debrecen

Ha új kihívásokat keresel, küldd el hozzánk a jelentkezésed!

Minden adatot GDPR kompatibilisen kezelünk, részletek adatvédelmi tájékoztatónkban.

Apply for this job